TA’-DA’! - Bukdahl, Lars (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2005)
Lars Bukdahls “TA’ DA!” runder dette nummer af Passage af. Skulle man have glemt det undervejs, minder Bukdahl i sin påskønnelse om, at ta’ ikke blot – med Poul Gernes’ forsider – var Danmarks smukkeste tidsskrift, men også Danmarks bedste tidsskrift, ever!