Svar på et spørgeskema fra Irving Sandler - Smithson, Robert (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2005)
En af ta’-redaktionens amerikanske åndsfæller var kunstneren Robert Smithson, som da også optrådte to gange i oversættelse i det oprindelige ta’. Vi har til ta’ 8 ¾ oversat en tredje tekst af Smithson, “Svar på et spørgeskema fra Irving Sandler”, ligesom Smithson spiller en vigtig rolle i nummerets sidste to artikler.