Bruge friheden - Leth, Jørgen (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2005)
Jørgen Leth skrev digtet ";Bruge friheden"; i forbindelse med sit samarbejde med Lars von Trier om De fem benspænd (2003); en film, der gennem dikterede spilleregler citerer og nyfortolker Det Perfekte Menneske.