Et poetologisk magtskifte - Lind, Hans (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2019)
Anmeldelse af: Michael Kallesøe Schmidt: Forfatterpoetik: En genres historie. Forlaget Spring 2018, 360 sider.