Vi ville have alting til at flytte sig - Ipsen, Max; Mogensen, Tine Engel (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2005)
Jørgen Leth fortæller i interviewet “Vi ville have alting til at flyttesig” om det opbrud i kunsten, som ta’ blev et talerør for, om arbejdeti redaktionen og om, hvordan hans eget kunstneriske arbejde hængersammen med tiden med ta’.