Romantiske selviscenesættelser - Simonsen, Peter (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2007)
Med udgangspunkt i Charlotte Smiths og Lord Byrons gennemreflekterede forhold til deres egne frontispice-portrætter viser Peter Simonsen, at allerede de engelske romantikere var særdeles bevidste om det trykte medies ekspressive potentiale.