Jensen mellem gengangere - Jørgensen, Aage (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2018)
Anmeldelse af Stefan Iversen: Den uhyggelige fortælling – unaturlig narratologi og Johannes V. Jensens tidlige forfatterskab. Aarhus: Aarhus Universitetsforlag 2018, 374 sider, 299 kr.