Anmeldelser - Simonsen, Karen-Margrethe (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2010)
Karen-Margrethe Simonsen: "Det politiske menneske - Anmeldelse af Christian Dahl: Tragedie og bystat. Om fællesskab og konflikt i Athens dramatiske kultur" Martin Zerlang: "Lys over Afrika - Anmeldelse af Frits Andersen: Det mørke kontinent? Afrikabilleder i europæiske fortællinger om Congo" Reviews