Mindeord - Jørgensen, Steen Bille (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2012)
Mindeord om Cécile Black (1976-2012), leder af den Franske Bogcafé i Fiolstræde i København. Skrevet af Lisbeth Verstraete Hansen, Steen Bille Jørgensen, Hans Peter Lund Société danoise de littérature contemporaine en langue française