Pligt og tilbøjelighed. Anmeldelse af Lise Busk-Jensen: "Romantikkens forfatterinder" (2009) - Povlsen, Steen Klitgård (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2011)
Review of Lise Busk-Jensen: Romantikkens forfatterinder. Copenhagen: Gyldendal, 2009, volume I-II (text) 1476 pages, volume III (author catalogue, bibliography and indexes) 362 pages. Written by Steen Klitgård Povlsen