Kafka er din ven er din Kafka - Iversen, Stefan (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2011)
Anmeldelse af Franz Kafka: Narration, Rhetoric and Reading. Columbus: Ohio University Press, 2011, 251 sider.