Kentauren fanget i labyrinten - Jensen, Erik Granly (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2009)
Erik Granly Jensen:Kentauren fanget i labyrinten Anmeldelse af Arne Melberg: Aesthetics of Prose