Den sene Derrida, eller: Er Claus Beck-Nielsen et spøgelse? - Rösing, Lilian Munk (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2009)
Lilian Munk Rösing: Den sene Derrida, eller: Er Claus Beck-Nielsen et spøgelse?