Passageproblematikker - Frank, Søren (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2008)
Søren Frank: Passageproblematikker, Anmeldelse af Jesper Gulddal: Litterære pasregimer. Bevægelseskontrol og identifikation i europæisk litteratur 1725-1875