Om ikke at ville være til uden at kunne fordi litteratur - Rasmussen, Bent Nylander (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 1994)
Bent Nylander Rasmussen: Om ikke at ville være til uden at kunne fordi litteratur