Den skjulte læser - Om Peer E. Sørensen Håb og Erindring - Engdahl, Horace (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 1989)
Horace Engdahl: Den skjulte læser - Om Peer E. Sørensen Håb og Erindring