Hvad spejlene spejlede - spekulationer over tre reflekser i historiske rum - Søndergaard, Peter Brix (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 1989)
Peter Brix Søndergaard: Hvad spejlene spejlede - spekulationer over tre reflekser i historiske rum