Metaforen i midten - et essay om repræsentation i renæssancen - Østergaard, Claus Bratt (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 1989)
Claus Bratt Østergaard: Metaforen i midten - et essay om repræsentation i renæssancen