Om kunstværkets gestus hos Ludwig Wittgenstein og Virginia Wolff - Pedersen, Birgitte Stougaard (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2000)
Om kunstværkets gestus hos Ludwig Wittgenstein og Virginia Wolff