Hvornår slutter middelalderen? Historia om D. Fausto (1587) i brudfladerne mellem senmiddelalder og nyere tid - Søholm, Kirsten Molly (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2004)
Hvornår slutter middelalderen? Historia om D. Fausto (1587) i brudfladerne mellem senmiddelalder og nyere tid