Anmeldelse af Jens Jørgen Thorsen: MODERNISME i dansk malerkunst - Laugesen, Peter (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 1986)
Anmeldelse af Jens Jørgen Thorsen: MODERNISME i dansk malerkunst