Per Højholts teoretiske værktøj - en læsestrategi til Cézannes metode og Intethedens grimasser - Madsen, Carsten (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 1986)
Per Højholts teoretiske værktøj - en læsestrategi til Cézannes metode og Intethedens grimasser