Originalitet, geni, følelse ... Tre bidrag til kunstens naturhistorie - med ustadigt hensyn til Edward Young’s poetik - Holstein-Rathlou, Allan (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 1986)
Originalitet, geni, følelse ... Tre bidrag til kunstens naturhistorie - med ustadigt hensyn til Edward Young’s poetik