Anmeldelser - Diverse, Diverse (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 1986)
Per Aage Brandt: Sky og krystal (Roland Lysel) Roland Barthes: Om litteraturen (Susanne Lervad) Morten Kyndrup: Det postmoderne (Arnfinn Bø-Rygg) Jean Baudrillard: Amérique (Britta Timm Knudsen) Ib Johansen: Sfinksens forvandlinger (Rigmor K. Schmidt) Res publica 4/1985 (Steen Klitgård Povlsen) Peter Laugesen: Vindens tunge, Niels Frank: Digte i kim (Jørn Erslev Andersen)