Den gode vilje og tavshedens kniv - om filosofiske digtlæsninger - Andersen, Jørn Erslev (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 1986)
Den gode vilje og tavshedens kniv - om filosofiske digtlæsninger