Hvorfor kan man ikke drikke rødvin til fisk? - Om det selvbiografiske i Primo Levis forfatterskab - Christoffersen, Anette (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 1993)
Hvorfor kan man ikke drikke rødvin til fisk? - Om det selvbiografiske i Primo Levis forfatterskab