Højtaler - holdt! - Sørensen, Jens Smærup; Bukdahl, Lars; Dorph, Christian (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2001)
Jens Smærup Sørensen, Lars Bukdahl og Christian Dorph: Højttaler - holdt! - Et stereofonisk Arena-interview med Per Højholt, 1976 og 1999.