Kortprosaens ufuldstændighed - Petersen, Sanne Graakjær (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 1999)
Sanne Graakjær Petersen: Kortprosaens ufuldstændighed - Peter Seebergs "Udsigt i Provence"