Vækstprincipper - Systemernes betydning i Inger Christensens ’alfabet’ - Nexø, Tue Andersen (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 1998)
Vækstprincipper - Systemernes betydning i Inger Christensens ’alfabet’.