En mangehovedet hydra - Lönngren, Ann-Sofie (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2023)
Anmeldelse af: Leander Møller Gøttcke og Adam Paulsen (red.): Identitetspolitik, litteratur og kunstens autonomi, København: U Press, 2022, 550 sider.