Historien om en billigbogsserie - Handesten, Lars (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2023)
Anmeldelse af: Felix Rothstein: Billigbog og højkultur – Gyldendals Bekkasinbøger. Bogvennen 2021. Forening for Boghaandværk.