Mellem oprør og konformitet. Om uviljen mod at blive voksen i nordisk samtidslitteratur - Wennerscheid, Sophie (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2022)
Anmeldelse af: Camilla Schwartz: Take me to neverland. Voksenfobi og ungdomsdyrkelse i skandinavisk samtidslitteratur. Hellerup: Spring 2021. 265 sider.