Metaforsystemer - Larsen, Steffen Hejlskov (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2002)
Steffen Hejlskov Larsen undersøger i “Metaforsystemer” de mønstre, som ligger til grund for systemdigtningen hos Inger Christensen, Klaus Høeck, Henrik Nordbrandt og Jørgen Leth. Her er det spørgsmålet om, hvordan hvert forfatterskab bruger metaforsystemer til at generere spring i betydningsniveauer.