Hvad naturdigterne altid har fornemmet, og hvad lyrikhistorie også kan være - Kristian S. Rustad, Hans (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2022)
Anmeldelse af Erik Skyum-Nielsen: En særlig del af naturen. Læsninger af 20 danske digte, Informations Forlag, 2021.