Motiver til et mord - Gejl, Anders (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2002)
Anders Gejl skriver om de mangfoldige motiver til mord i Fjodor Dostojevskijs Raskolnikov – forbrydelse og straf.