Den afrikanske tragedie - Povlsen, Steen Klitgård (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2002)
Steen Klitgård Povlsen fremlæser en oplagt, men hidtil ikke udforsket, forbindelse mellem Friedrich Nietzsches og Karen Blixens forfatterskaber.