Periodisk eftersyn - Simonsen, Peter (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2003)
Peter Simonsen redegør for udviklingen i opfattelsen af engelsk romantik som netop har bevæget sig fra en række fasttømrede opfattelser hen i mod en række forsøg på at problematisere enheden i perioden. Vi bringer i forbindelse hermed også en ny oversættelse af William Wordsworths digt “Linjer skrevet over Tintern Abbey”. Romantik?