Flytning - Ejersbo, Jakob (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2003)
Vi er glade for at kunne bringe en nyskrevet novelle af Jakob Ejersbo – det første fra hans pen siden Nordkraft, der sidste år udløste favne af anmelderroser og De Gyldne Laurbær. I Ejersbos novelle får vi historien om nogle unge fyre, der skal køre en flyttebil fra København til Ålborg, og ikke mindst historien om deres oplevelser med og på diverse stimulanser i den forbindelse.