Anmelderens anmeldelse af bogen om anmelderen - Bukdahl, Lars (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2021)
Lars Bukdahls anmeldelse af Svend Skiver: Billedstormeren. Lars Bukdahls kritik 1988-2006. Forlaget spring, 2021. 196 sider.