Minder og montager fra monopoltiden - Tanderup Linkis, Sara (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2021)
Anmeldelse af Torben Brandt: At fortælle med lyd – som jeg lærte det. U Press, 2020. 222 sider.