Association og narration i Rabelais’ encyklopædik - Bäcklund, Jan (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2003)
Det handler – blandt meget andet – om litterære tilegnelser, når Jan Bäcklund i sin artikel undersøger François Rabelais’ digressivt-omkringvandrende encyklopædiske modus i Gargantua og Pantagruel og blandt andet ser denne modus i forhold til den tidlige modernitets taksonomi og oplysningstidens alfabetik.