Efter medierne - Andreasen, Søren; Larsen, Lars Bang (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2003)
I “Efter medierne” sætter Søren Andreasen og Lars Bang Larsen spørgsmålstegn ved den lukkede medieopfattelse. En moderne medieopfattelse må bygge på ‘post-medier’, hvor netværk, installationer, materialer og aktivitet tænkes ind i en større sammenhæng.