Fra Windows til sanserum - Andersen, Christian Ulrik (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2003)
Christian Ulrik Andersen beskæftiger sig ligeledes med forholdet mellem funktion og æstetik i sin artikel “Fra Windows til sanserum”. Her er vægten imidlertid lagt på den æstetiske dimension af digitale rum. Eksempelvis kan computerspillet ikke alene forklares som en udvidelse af det reelle rum. Spillet leger med det digitale rum, der overskrider brugervenlighedens behov for kontrol.