Apocalypse now - Wamberg, Jacob (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2003)
I “Apocalypse now” skriver Jacob Wamberg om telenærvær, cyborgs, medier og kunst. Ifølge Wamberg medfører de nye digitale teknologier, at kunsten træder ind i virkeligheden ved ikke blot at simulere, men også udvise funktionelle egenskaber, som normalt ikke forbindes med æstetiske virkemidler.