Teksten og bogsiden - Ipsen, Max (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2003)
I artiklen “Teksten og bogsiden” beskriver Max Ipsen med udgangspunkt i den danske 60’er-avantgarde, hvordan bogstavet og siden i en række bog-eksperimenter kommer til at indgå i nye forbindelser, der sætter bogen som medie til fornyet diskussion.