Ondt værre: Et vidnesbyrd ud af arten - Juhl, Carsten (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2007)
Diskussionen vedrørende de etiske konsekvenser af Auschwitz føres videre af Carsten Juhl i “Ondt værre”, hvor han på baggrund af Agambens omdiskuterede bog om Auschwitz og vidnesbyrd, Quel che resta di Auschwitz: L’archivio e il testimone fra 1998, kommenterer og perspektiverer den skade, begivenheden har forvoldt artikulationen af det menneskelige.