Den leende og legende Blixen - Rostbøll, Benedikte F. (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2020)
Anmeldelse af: Charlotte Engberg: Latter og lettere beruset. Om at læse Karen Blixen, Syddansk Univsersitetsforlag, 2019.