H.C. Andersen vs. økokritikken - Andersen, Jørn Erslev (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2020)
Anmeldelse af: Torsten Bøgh Thomsen: Skyggepunkter. Menneske, natur og materialitet i H. C. Andersens forfatterskab, Forlaget Spring, 2019.