Mellem avantgardekunst og revolte - Kromann, Thomas Hvid (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2005)
Thomas Hvid Kromann fokuserer i “Mellem avantgardekunst og revolte” på ta’ 6 ½. ta’ 6 ½ er generelt overset i den danske reception af 1960’erne, og Hvid Kromann argumenterer for, at det halve nummer bør tildeles en mere iøjnefaldende plads i litteraturhistorien.