På nulpunktet - Andersen, Christine Buhl (Passage - Tidsskrift for litteratur og kritik, 2005)
Christine Buhl Andersen skriver om ta’s kunstredaktør, Peter Louis-Jensen. Hun betoner, hvordan Peter Louis-Jensen påvirkede linjen i ta’, og hvordan omvendt arbejdet med ta’ påvirkede Peter Louis-Jensens kunst.